Veelgestelde Vragen

 

Veelgestelde Vragen Karcher-devries.nl onderdeel van Kärcher Center de Vries

Deze webshop is onderdeel van Kärcher Center de Vries. Alle producten die verkocht worden op deze webshop worden rechtstreeks geleverd vanuit Kärcher Center de Vries. Dankzij onze inmiddels 25 jaar ervaring met het merk Kärcher kunnen wij u het beste van het merk Kärcher bezorgen met betrouwbare producten en uitstekende service.

Vragen?
Neem contact op met ons. Dan krijgt u direct antwoord op al uw vragen.

Bel ons: 030 66 21 900

 


Algemeen

Is www.karcher-devries.nl onderdeel van Kärcher Nederland?

Nee, www.karcher-devries.nl is geen onderdeel van Kärcher Nederland. www.karcher-devries.nl is onderdeel van Kärcher Center de Vries, een onafhankelijk Kärcher Center.

Tijdens de betaling kom ik terecht op een pagina van MultiSafePay, klopt dit?

Ja dit klopt, de betalingen op onze webshop verlopen via MultiSafePay. MultiSafePay is een betalingsprovider voor webshops en is een van de betrouwbaarste in haar markt.

Welke e-mailadressen gebruikt www.karcher-devries.nl?

Wij gebruiken de volgende twee e-mailadressen wanneer wij u, de klant, proberen te bereiken: webshop@karcher-devries.nl en info@karcher-devries.nl. Wanneer u iets bestelt via de webshop krijgt u normaliter een e-mail van MultiSafePay over de betaling, u zult nooit een e-mail van MultiSafePay of een derde partij ontvangen omtrent de bestelling of verzending.


Webshop

Kan ik mijn product ook ophalen?

Ja u kunt uw product ook ophalen bij ons in de showroom, het adres vindt u onder aan deze pagina. Indien u hiervoor kiest vragen wij u dit kenbaar te maken door dit aan te geven op de betaalpagina. Wij zullen dan contact met u opnemen wanneer het product voor u klaar ligt.

Wanneer u het product komt ophalen vergeet dan niet om het betalingsbewijs mee te brengen zodat u de eventueel betaalde verzendkosten terug kunt krijgen.

Demonstreert u ook producten van de webshop?

Wij demonstreren diverse professionele apparaten indien wij de kans redelijk achten dat het apparaat ook daadwerkelijk gekocht gaat worden door u. Wij demonstreren alleen een beperkt aantal apparaten uit de volgende categorieën: hogedrukreiniger, schrob-/zuigmachines en veegmachines. Indien u een afspraak wilt maken voor een demonstratie kunt u ons bereiken via de contactgegevens op deze website. Wij demonstreren geen Home & Garden apparaten, hiervoor kunt u bij Kärcher Nederland meer informatie vragen.

 


Producten

Wat is het verschil tussen een Professioneel apparaat en een Home & Garden apparaat?

Een professioneel apparaat heeft meer kracht en levert een beter resultaat dan een Home & Garden apparaat. De Home & Garden apparaten zijn over het algemeen gemaakt van plastic en hebben een kleiner formaat dan de professionele apparaten. De professionele apparaten zijn gemaakt van roestvrij staal ofwel brons, iets wat de machine zowel krachtiger maakt en een verhoogde weerstand geeft. Een persoon of bedrijf dat het apparaat intensief van plan is te gebruiken raden wij aan om een professioneel apparaat aan te schaffen.

Hoe lang duren de acties op de webshop?

Karcher-devries.nl heeft regelmatig aanbiedingen welke minimaal voor een maand geldig zijn. Indien een actie langer duurt staat dit aangegeven. Als er geen uiterste verloopdatum staat vermeld bij een actie wordt uiterlijk een week van te voren de verloopdatum aangekondigd op de webshop. Acties verlopen altijd om 23:59 op de laatste actiedag.


Service en Garantie

Kan ik bij u terecht voor service afhandeling?

Ja, als onderdeel van Kärcher Center de Vries hebben wij onze eigen service afdeling. Defecte producten kunnen bij ons worden langsgebracht en zullen vervolgens conform de Kärcher standaard worden gerepareerd. U krijgt ten allen tijden van ons bericht omtrent de kosten van de reparatie.

Mijn product is kapot, waar kan ik mijn garantie indienen?

U kunt uw garantie bij Kärcher Center de Vries indienen mits u uw product heeft gekocht via deze webshop of bij Kärcher Center de Vries. Indien u uw product heeft gekocht bij een andere webshop of winkel verwijzen wij u door naar de webshop/winkel waar uw product vandaan komt. Indien u uw product wilt indienen voor garantie dient u ten alle tijden uw aankoopbewijs te tonen en uw product dient aan de voorwaarden te voldoen uit onze Algemene Voorwaarden.


Overige

Waarom zijn sommige machines geel en anderen grijs/antraciet?

De gele machines op onze webshop zijn uitsluitend consumenten machines, wat betekent dat deze niet voor professioneel gebruik gebruikt mogen worden. De grijs/antraciet machines zijn machines uit de professionele lijn van Kärcher en kunnen gebruikt worden voor professioneel gebruik. Indien u in naam van een bedrijf bestelt raden wij u aan om een professionele machine te kopen, indien u toch een consumenten machine koopt loopt u het risico dat uw garantie te niet wordt gedaan.

Ik ben op zoek naar een ander Kärcher product dat niet op de webshop staat, is dit ook bij u te bestellen?

Op www.karcher-devries.nl biedt Kärcher Center de Vries een bescheiden aanbod van Kärcher producten aan. Mocht u opzoek zijn naar een ander Kärcher product kunt u altijd contact opnemen of langskomen in de showroom om te informeren naar de beschikbaarheid. Wij hebben hier een groot aanbod aan professionele Kärcher producten. Helaas is het Home & Garden aanbod op de webshop het totale aanbod van Kärcher Center de Vries, wij kunnen u dus geen andere Home&Garden producten leveren.