Herroepingsrecht

 

Herroepingsrecht Karchercenrum.nl onderdeel van Kärcher Center de Vries

Deze webshop is onderdeel van Kärcher Center de Vries. Alle producten die verkocht worden op deze webshop worden rechtstreeks geleverd vanuit Kärcher Center de Vries. Dankzij onze inmiddels 25 jaar ervaring met het merk Kärcher kunnen wij u het beste van het merk Kärcher bezorgen met betrouwbare producten en uitstekende service.

Vragen?
Neem contact op met ons. Dan krijgt u direct antwoord op al uw vragen.

Bel ons: 030 66 21 900

 


Het Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u de bij de bestelling geleverde brief of het modelformulier te gebruiken.

Wij verzoeken u het product in de originele verpakking te retourneren.


Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 25 zullen bedragen.


Uitsluiting

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor: Zakelijke klanten.


Herroepingsformulier

Indien u een verzoek tot herroeping wilt doen vragen wij u vriendelijk om het Herroepingsformulier in te vullen. Deze kunt u gratis aanvragen door een e-mail te sturen naar: webshop@karcher-devries.nl.