Disclaimer

 

Disclaimer Karcher-devries.nl onderdeel van Kärcher Center de Vries

Deze webshop is onderdeel van Kärcher Center de Vries. Alle producten die verkocht worden op deze webshop worden rechtstreeks geleverd vanuit Kärcher Center de Vries. Dankzij onze inmiddels 25 jaar ervaring met het merk Kärcher kunnen wij u het beste van het merk Kärcher bezorgen met betrouwbare producten en uitstekende service.

Vragen?
Neem contact op met ons. Dan krijgt u direct antwoord op al uw vragen.

Bel ons: 030 66 21 900

 


Aansprakelijkheid

Kärcher Center de Vries B.V. spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Kärcher Center de Vries B.V..

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Kärcher Center de Vries B.V..Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Kärcher Center de Vries B.V. nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.


Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Kärcher Center de Vries B.V. en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Kärcher Center de Vries B.V., behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.